Recept: rijstkoekjes met chocolade, cranberry’s, kokos & pindakaas
Rijstkoekjes met chocolade, cranberry’s, kokos & pindakaas😍
Glutenvrij, lactosevrij, geen geraffineerde suiker, maar wel kei lekker! Een snack die gezond is, maar die smaakt als iets wat een foute keuze is 😅
✅ Niveau – erg makkelijk
👥 2 personen
⏱ circa 40 minuten
Ingrediënten
- Circa 5 rijstwafels
- 1 el 100% pindakaas
- 100 gr. pure chocolade
- Handje cranberry’s
- Handje kokossnippers
Bereidingswijze
- Verkruimel de rijstwafels in stukjes.
- Smelt de pure chocolade au bain-marie en roer de pindakaas hier doorheen.
- Als het chocolade-pindakaas mengsel gesmolten is, voeg je de cranberry’s en de kokossnippers toe.
- Verdeel de stukjes rijstwafel in een platte schaal (evt. met bakpapier).
- Verdeel het mengsel van chocolade, pindakaas, cranberry’s en kokossnippers over de stukjes rijstwafel.
- Laat de schaal voor minstens 30 min. in de koelkast staan, zodat het kan uitharden.
- Eventueel kun je het tot slot nog aftoppen met wat cranberry’s en kokossnippers 🥥
Eet smakelijk!
📒& 📸 Fenna Hoekstra