Categorie:

Lekkere zoute snacks voor bij de borrel kopen

Wat lekker! De zoute (en soms pittige) snacks voor bij de borrel. Je hebt bij ons keuze uit maar liefst 9 verschillende soorten zoute snacks. Ben jij gek op de kazige Mexicano's? Of helemaal dol op bo...

Welke zoute snacks zijn lekker bij de borrel?

Noten.nl heeft een uitgebreid assortiment van lekkere zoete en zoute snacks voor bij de borrel, maar natuurlijk ook zeer geschikt als tussendoortje! Een schaaltje van deze heerlijke snacks is in no-time leeg als je niet oppast 😉 Deze snacks zijn echt ontzettend geliefd bij je gasten!

Pittige snack voorzetten?

Wil je je gasten of jezelf een pittige snack voorzetten? Kies dan de wasabi pinda’s– deze zijn echt hot. Lekker wijntje of biertje erbij en je hebt de smaaksensatie van de avond te pakken! Ook lekker pittig, maar iets milder zijn de hot fried rounds in chilismaak. Lekker luchtig, maar toch heerlijk krokant en smaakvol.

Soja snack: jazeker! Wij hebben ze ook!

Als je op zoek bent naar snacks gemaakt van soja dan hoef je niet verder te zoeken, ze zijn bovendien verrukkelijk! Het zijn overheerlijke soja nut cookies en ze bevatten géén suiker. We hebben ze licht gezouten voor je en het is een ware smaaksensatie geworden. Ze bestaan uit gepofte rijst en sojabonen en hebben een unieke smaak.

De klassieke zoute snacks voor bij de borrel hebben we natuurlijk ook: