Notenmix kopen? Keuze uit 18 notenmixen!

Bij ons heb je de keuze uit maar liefst 18 unieke notenmixen! Van heel gezond tot buitengewoon lekker, wij hebben iedere notenmix voor je klaarliggen. We hebben zelfs een superfoods notenmix in ons as...

Een notenmix kopen voor voor iedere gelegenheid!

De notenmix, niet weg te denken uit de horeca, een feestje thuis of als ontbijt door de kwark. Bij Noten.nl vind je het allemaal! Zo hebben we een unieke koolhydraatarme notenmix samengesteld en is er een superfood notenmix verkrijgbaar. Het unieke van de notenmix is uiteraard de variatie. Een notenmix bevat altijd een combinatie van noten, in sommige gevallen wordt daar gedroogd fruit of pitten aan toegevoegd. Het zorgt voor een goede balans! 

Welke notenmix voor welk moment?

Een allround notenmix die iedereen kent is natuurlijk de studentenhaver, de deze heerlijke notenmix bestaat uit amandelen, cashewnoten, pecannoten en rozijnen. Wil je een krakende zoute notenmix serveren aan je gasten? Kies dan de gemengde en gezouten notenmix. Deze gebrande noten zullen iedereen versteld doen staan! 

Bijzondere notenmix kopen, welke moet ik hebben?

Wij hebben een aantal zeer bijzondere notenmixen in ons assortiment, wat ze bijzonder maakt is de smaak en samenstelling. Nergens anders verkrijgbaar in deze unieke samenstelling. Bovendien kiezen we voor iedere notenmix zelf de verhoudingen! Dit doen we omdat we zelf ook enorme notenliefhebbers zijn!

De top 3 bijzondere notenmix:

Welke notenmix is geschikt voor het ontbijt?

Brood wordt steeds vaker vervangen voor een alternatief ontbijt: yoghurt, soja en kwark worden steeds meer gekozen als ontbijt. Dat is niet zonder reden! Kwark en yoghurt zijn bijvoorbeeld lager in koolhydraten, waardoor ze minder ‘pieken’ met hun energieafgifte. Om meer smaak en bite te geven aan kwark of yoghurt zijn er zeer geschikte notenmixen beschikbaar: de meest verkochte is onze ‘granola met superfoods’ deze unieke mix doet je absoluut positief verrassen! Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor een granola met noten. Ga je liever voor een notenmix die enkel noten bevat? Dan kun je kiezen voor de gemengde rauwe noten, deze notenmix zit boordevol vitamines en worden niet gebrand of gezouten: noten op zijn puurst!