Notenmix kopen? Keuze uit 24 heerlijke notenmixen!

Kun jij een keuze maken uit 24 unieke notenmixen? De ene notenmix is nog lekkerder dan de andere. Wij hebben bovendien een aantal unieke notenmixen die nergens anders verkrijgbaar zijn. Een notenmix i...

Wij hebben dé notenmix te koop voor iedere gelegenheid!

De notenmix is absoluut niet weg te denken uit de horeca, bij een feestje thuis of als ontbijt door de kwark. Bij Noten.nl vind je het allemaal! Zo hebben we een unieke koolhydraatarme notenmix samengesteld en is er een superfood notenmix verkrijgbaar. Het unieke van de notenmix is uiteraard de variatie. Een notenmix bevat altijd een combinatie van noten, in sommige gevallen wordt daar gedroogd fruit of pitten aan toegevoegd. Het zorgt voor een goede balans tussen gezond én lekker.

Welke notenmix kies je bij welk moment?

Een allround notenmix die iedereen kent is natuurlijk de studentenhaver, de deze heerlijke notenmix bestaat uit amandelen, cashewnoten, pecannoten en rozijnen. Wil je een krakende zoute notenmix serveren aan je gasten? Kies dan de gemengde en gezouten notenmix. Deze gebrande noten zullen iedereen versteld doen staan! 

Bijzondere notenmix kopen, welke moet ik hebben?

Wij hebben een aantal zeer bijzondere notenmixen in ons assortiment, wat ze bijzonder maakt is de smaak en samenstelling. Nergens anders verkrijgbaar in deze unieke samenstelling. Bovendien kiezen we voor iedere notenmix zelf de verhoudingen! Dit doen we omdat we zelf ook enorme notenliefhebbers zijn.

Bij het kopen van een notenmix zijn er veel factoren om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te beslissen welke noten je in je mix wilt hebben. Er zijn talloze keuzes, zoals amandelen, cashewnoten, walnoten, hazelnoten, pecannoten en nog veel meer. Elk type noot heeft zijn eigen unieke smaak en voedingsprofiel, dus het is de moeite waard om te experimenteren en verschillende combinaties uit te proberen.

Onze top 4 notenmix:

Welke notenmix is geschikt voor het ontbijt?

Brood wordt steeds vaker vervangen voor een alternatief ontbijt: yoghurt, soja en kwark worden steeds meer gekozen als ontbijt. Dat is niet zonder reden! Kwark en yoghurt zijn bijvoorbeeld lager in koolhydraten, waardoor ze minder ‘pieken’ met hun energieafgifte. Om meer smaak en bite te geven aan kwark of yoghurt zijn er zeer geschikte notenmixen beschikbaar: de meest verkochte is onze ‘granola met superfoods’ deze unieke mix doet je absoluut positief verrassen! Vanzelfsprekend kun je ook kiezen voor een granola met noten. Ga je liever voor een notenmix die enkel noten bevat? Dan kun je kiezen voor de gemengde rauwe noten, deze notenmix zit boordevol vitamines en worden niet gebrand of gezouten: noten op zijn puurst!