Chocolade amandelen kopen: echt heerlijk!

Belgische chocolade en kraakverse amandelen, wat is dit een geweldige combinatie! We hebben ze in maar liefst zes verschillende smaken, allemaal met de hoogste kwaliteit chocolade uit België. We hebbe...

Chocolade Amandelen kopen bij Noten.nl

Bij ons koop je de allerlekkerste chocolade amandelen gewoon eenvoudig online. Bovendien bezorgen we alle chocolade ook gewoon bij je thuis, net zo gemakkelijk en natuurlijk zorgen we met onze verpakkingen ook dat de smaak perfect behouden blijft. Onze chocolade amandelen worden speciaal voor jou afgewogen en verpakt, je kan zelf de hoeveelheid chocolade amandelen bepalen, van 250 gram tot maar liefst 1.000 gram! We bieden je zelfs de mogelijkheid om de chocolade amandelen in bulk te kopen van 5 kilo.

Welke varianten van Chocolade Amandelen zijn er?

Noten.nl heeft een breed assortiment chocolade amandelen en gelukkig voor ieder wat wils. We leggen je graag uit welke smaken en varianten van de chocolade amandelen we hebben, en geen zorgen, ze zijn altijd wel op voorraad!

Bingewatch-en of voor een feestje: chocolade amandelen

Zin om een avondje door te zakken en een serie direct helemaal uit te kijken? Dan zijn deze chocolade amandelen je ideale bankpartner. De chocolade amandelen zijn allemaal omhuld met Belgische kwaliteit chocolade en dat proef je bij iedere bite. Ze zijn zo lekker dat je waarschijnlijk niet genoeg hebt aan 250 gram om een hele serie te bingewatch-en, maar ach, gelukkig verkopen we de chocolade amandelen ook nog in bulk 😉

Belgische chocolade maakt het verschil

Waarom onze chocolade amandelen zo lekker zijn? Dat komt door de specifieke Belgische chocolade die we gebruiken voor onze amandelen. Belgische chocolade is bovendien van topkwaliteit, het cacaopercentage is namelijk hoger dan doorsnee chocolade van grote bekende merken. Bovendien gebruiken ze in Belgische chocolade 100% cacaoboter voor de verwerking wat zorgt voor een onovertroffen smaak!

Psst! Wist je dat we ook chocolade hazelnoten en fudge verkopen? Niet verder vertellen he!