Gezonde Notenmix Kopen

Wij hebben maar liefst 8 gezonde notenmixen in de aanbieding voor je! We hebben de gezonde notenmix zelf samengesteld, omdat we echte liefhebbers zijn van gezonde notenmixen. De gezonde notenmix die je bij Noten.nl koopt is dan ook altijd eentje van de hoogste kwaliteit. We hebben de klassieke notenmix, met rauwe en gemengde noten. Of ga je voor de superfood notenmix? Eentje die bijzonder lekker is en mega veel voedingswaarden bevat! Sindskort hebben we ook de Greidelan Granola met superfoods, deze bijzondere en exclusief hier verkrijgbare gezonde notenmix is de powerfood notenmix van Noten!

Wat maakt een notenmix gezond?

Een gezonde notenmix bestaat uit pure en rauwe ingrediënten. Dus geen toegevoegde suikers en zout. Wij hebben er voor gekozen om de gezonde notenmixen uit te breiden met bijvoorbeeld granola en rozijnen of cranberries. Deze lekkere en gezonde notenmix is perfect als je gaat sporten of voor het ontbijt. Een ontbijt met zowel snelle als langzame koolhydraten is enorm aan te raden. De Greidelan Granola is hier een goed voorbeeld van. Het is helemaal gevuld met vezelrijke havervlokken, noten en zaden- maar uiteraard ook nog eens echte superfoods zoals gojibessen en moerbei bessen.

Welke gezonde notenmix voor het sporten?

Ga je sporten en heb je energie nodig om lang te kunnen doorzetten? Dan is de sporthaver notenmix aan te raden. Als je minder noten door je mix heen wil, dan is de superfood mix ook een aanrader. De superfood mix biedt vele rauwe ingrediënten die naast lekker ook nog eens heel gezond zijn. Ideaal door de yoghurt of als tussendoortje op het werk.

Koolhydraatarme noten, ook in de gezonde notenmix

We hebben al een keer een blog geschreven over koolhydraatarme noten die passen in een koolhydraatarm dieet. Dit blogartikel is veel gelezen en geeft je direct alle ins and outs over noten met weinig koolhydraten. Toch kun je ook direct kiezen voor een notenmix met weinig koolhydraten om snel af te vallen of gewoon voor een gezondere levensstijl.