Fudge online kopen bij de specialist

De lekkerste Fudge ter wereld koop je hier, een eigenwijze karakteristieke smaak om nooit te vergeten. Deze Fudge is delicious! Heerlijk om even van te snoepen bij een kopje thee of koffie, maar het m...

Wat is Fudge nou eigenlijk?

Fudge lijkt van origine een Britse lekkernij te zijn, maar ondertussen wereldwijd berucht én beroemd. Echter, als we teruggaan naar de geschiedenis dan komt het eigenlijk uit de Verenigde Staten. Het was destijds de bedoeling een toffee te maken, maar door een foutje in de bereiding werd de toffee te zacht! En zo werd de ‘fudge’ geboren.

Waarom is Fudge zo populair?

Fudge is populair geworden door de unieke textuur, er zijn geen snoepjes of andere lekkernijen vergelijkbaar met de textuur van fudge. In dat opzicht is het ook een bijzondere lekkernij. In het begin is het iets steviger, maar zodra je gaat kauwen smelt het al gauw in je mond. Daarnaast is fudge uitermate geschikt voor het vermengen met smaken, zoals fudge met rum, chocolade fudge en vanille fudge. Daarnaast zie je dat de horeca steeds vaker kiest voor fudge als bijgerecht bij koffie en thee, in plaats van het standaard verpakte biscuitje.

Goedkoop Fudge kopen

Bij Noten.nl kun je online terecht voor heerlijke fudge, niet altijd de goedkoopste maar we beloven je wel de allerlekkerste fudge ter wereld! Daarnaast kun je altijd kiezen voor heerlijk verse gezouten pistachenoten of chocolade hazelnoten. Twee heel populaire producten op onze webshop.