Noten Kopen doe je bij de lekkerste webshop 🥜

Iedere dag weer branden we de beste noten speciaal voor jou ❤ Noten kopen doe je dan ook bij de lekkerste webshop van Nederland. We kopen onze noten van over de hele wereld, van Australië tot Vietnam ...

Wil jij ook de lekkerste noten kopen?

De lekkerste noten koop je bij een pure notenkenner, een winkel waarbij ze zelf ook houden van het product. Een winkel waar ze genieten van ambacht én pure kwaliteit: dat is Noten.nl. Wij waren een fysieke notenwinkel en verkopen onze noten nu online, uiteraard kun je de noten nog steeds bij ons afhalen. Online noten bestellen is ook erg gemakkelijk geworden! Een ding is zeker, wij hebben alleen de allerlekkerste noten! De verkoop van noten was voorheen alleen in onze winkel mogelijk, maar sinds de komst van de webshop op Noten.nl zijn we bereikbaar voor heel Nederland, Duitsland én België. De expertise vanuit de fysieke winkel is gebleven, sterker nog, door de komst van de Noten webshop is er meer ruimte gekomen om uit te zoeken waar de beste noten ter wereld vandaan komen. Zo komen onze walnoten uit Frankrijk, onze pistachenoten uit ‘The Sunshine State’ California. En wat dacht van je van de lekkerste macadamia noten kopen? Tsja, gewoon bij ons natuurlijk!

Noten in alle soorten en maten!

Wij hebben noten in alle soorten en maten en alle prijscategorieen. Bovendien hebben we maandelijks 4 heerlijke noten aanbiedingen zodat je noten kan kopen tegen een lagere prijs. Noten zijn daarnaast erg gezond en passen in een gevarieerde levensstijl. Zo schrijft het voedingscentrum in Nederland voor iedere dag een handvol noten te eten omdat je je lichaam er een plezier mee doet. Noten verlagen het LDL-cholesterol namelijk.

Onbewerkte noten kopen?

Dat is een goede keuze! Over het algemeen zijn ongebrande en onbewerkte het meest gezond. Deze noten bevatten dan alleen de eigen aanwezige voedingsstoffen, niet te veel en niet te weinig maar puur natuur. Er zijn ook een paar noten die nooit gebrand worden zoals walnoten en paranoten– om die reden zijn deze noten al erg gezond van zichzelf.

Geroosterde noten worden gebrand in warme en droge lucht zonder olie. Deze noten zijn nog steeds even gezond maar smaken enkel anders, vaak wat krokanter! Gebrande noten zijn daarnaast vooral lekker en worden gefrituurd in speciale olie die geschikt is voor noten. Dit proces noemen we noten branden. Noten worden op hoge temperatuur gebrand, maar het maakt voor de gezondheid vrijwel geen verschil meer, noten bevatten namelijk al veel gezonde en onverzadigde vetten- en de olie trek niet in de noten- dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld frietjes of snacks die gefrituurd worden.

Wat zijn onze meest verkochte noten?

Onze klanten worden worden blij van a-kwaliteit noten en komen dan ook keer op keer terug voor onze heerlijk noten die je nergens anders zo lekker kunt krijgen. Welke noten worden het meest verkocht bij Noten.nl?

  1. Pistachenoten
  2. Studentenhaver
  3. Cashewnoten
  4. Notenmix
  5. Walnoten
  6. Hazelnoten
  7. Pinda’s

Natuurlijk is dit lijstje zo veranderlijk als het weer, want op de zomerse dagen verkopen we natuurlijk veel meer bbq borrelnoten en zoute snacks. Voor de sporters hebben we ook koolhydraatarme notenmixen in ons assortiment: zo zie je maar weer, wij hebben voor iedere de lekkerste noten!