Gebrande Notenmix voor iedere fuif!

Wist je dat wij onze eigen notenmix branden? Dat is een van de redenen dat wij de allerlekkerste gebrande notenmix van Nederland in eigen huis produceren. We gebruiken enkel a-kwaliteit noten om de lekkerste gebrande notenmix te maken. De gebrande notenmix is er in vele varianten: wij hebben maar liefst 8 heerlijk gebrande notenmixen in ons assortiment. Ga je voor de gezonde sporthaver notenmix? Of kies je toch voor de gebrande macadamia notenmix? Die is echt heerlijk! Wat een aanrader!

Er mag geen avond voorbij gaan zonder deze gebrande notenmixen

Notenmix zijn mateloos populair op feestjes, tijdens een avond bingewatch-en of wanneer je op reis gaat. Een gebrande notenmix is heel erg lekker en ook nog gezond in veel gevallen. Je combineert dan de lekkerste noten tot een notenmix, maar dan wel eventjes gebrand in echt arachideolie. Een gebrande notenmix komt niet zomaar tot stand, hier hebben we écht over nagedacht. We gaan je helpen met het maken van een keuze voor de lekkerste gebrande notenmix.

Welke gebrande notenmix voor een feestje?

Heb je een feestje, bijeenkomst of regelmatig gasten en bezoekers over de vloer? Dan zijn er wel een aantal notenmixen zeer populair en echte allemansvrienden. We raden je dan de horeca notenmix of de cranberry notenmix aan. Onze horeca notenmix is een bijzondere, het is helemaal samengesteld door onze eigen notofielen en dus nergens anders te krijgen in deze samenstelling. De cranberry notenmix is lekker vers en fruit, maar door de gebrande noten toch met een stevige bite. Aanradertje hoor!

Gebrande notenmix kopen, maar geen idee welke?

Ga je voor een gezonde gebrande notenmix? Dan zou je kunnen kiezen voor de sporthaver notenmix. Daarnaast hebben we ook vele klassieke gebrande notenmixen in huis: pecannotenmix, macadamia notenmix of de gebrande notenmix. Kom je er echt niet uit? Neem dan gewoon eens contact met ons op. We zijn een kleinschalig en ambachtelijke notenspecialist. Hier staan we je gewoon graag te woord.

Exclusieve gebrande notenmix

Wist je dat wij ook een eigen notenmix hebben vernoemd naar onze eigen bedrijfsnaam? Ja hoor! Wij hebben Noten.nl Notenmix 😉 Te gek toch!? Ook deze gebrande notenmix ga je nergens anders vinden.