Pistachenoten kopen? Natuurlijk én lekker..

Pesto, pasta, snackies, taart, ijs, carpaccio, etc.. etc.. Er is haast niets wat je niet kan bereiden met pistachenoten. Wil je met écht goede pistaches jouw maaltijden verrijken? Bestel ze dan hier! ...

Als je pistachenoten of pistachenootjes wil kopen dan ben je hier aan het juiste adres. Pistachenoten zijn gezonde en lekkere noten. Ze zijn rijk aan voedingsstoffen en hebben veel gezondheidsvoordelen. Pistachenoten bevatten veel vitamines, mineralen en antioxidanten. Ze zijn ook een goede bron van vezels en eiwitten. Pistachenoten kunnen helpen bij het verlagen van cholesterol en het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten. Pistachenoten kopen doe je niet zomaar, je vindt ze waarschijnlijk ongekend lekker. Door de mooie groene kleur zijn pistachenoten een waardige toevoeging aan vele gerechten. Pistachenoten kunnen worden gebruikt als vleesvervanger tijdens het hoofdgerecht. We kunnen een voorbeeld nemen aan de Perzische keuken! Hier worden pistachenoten erg veel gebruikt. Pistachenoten zijn ook erg lekker in bijvoorbeeld zelfgemaakt saus.

Wat zijn de allerlekkerste pistachenoten?

Dit hangt natuurlijk af van je smaak, maar onze verkooptoppers zijn de gebrande en gezouten pistachenoten en de rauwe pistachenoten. De lekkere pistachenoten worden geteeld in California en aantal andere staten in Amerika. Van oorsprong komt de pistachenoot uit Azie, maar werd al snel aan de andere kant van de wereld verbouwd. Het klimaat in de Verenigde Staten zorgt voor een fijne bite en een volle smaak. Omdat de pistacheboom maar eenmaal per jaar geoogst kan worden is het een relatief dure noot. Dit maakt de pistachenoot zelfs wel een beetje exclusief.

Waarom zou je pistachenootjes kopen bij ons?

  • Goed voor je spieropbouw
  • Goed voor je hart
  • Helpen je tijdens het diëten
  • Rijk aan vitamines

Pistachenoten zijn ontzettend veelzijdig

Pistachenoten kun je echt overal voor gebruiken, van ijs tot pasta en er wordt zelfs pesto van gemaakt. Om pistache ijs te maken gebruik je rauwe en ongebrande pistachenoten. Deze zijn het meest geschikte, het is iets meer werk om ze uit de dop te halen maar hierdoor zijn ze volgens de ijs experts nog iets beter geschikt voor de verwerking in ijs. Pistachenootjes kun je ook verwerken in koekjes en niet te vergeten baklava. Als je van plan van bent de pistachenoten te bakken dan adviseren we om dit niet langer te doen dan 6 tot 8 minuten. Let goed op dat de noten niet verbranden, tijdens het bakken zullen de pistachenoten een aangename geur verspreiden maar zodra je ze te warm bakt gaat de fijne geur snel weg.

Pistachenoten koop je niet voor jezelf, toch?

Bij Noten.nl koop je de beste pistachenootjes, die koop je niet voor jezelf toch? Deel ze met vrienden of familie, zet ze op tafel tijdens een verjaardag of feestje. Vergeet niet een extra kommetje bij te plaatsen voor de dopjes. Pistachenoten worden wel gezien als de aller gezondste noten die er zijn! Pistachenoten bevatten heel weinig calorieën en zijn daarom ook nog eens geschikte als het perfecte tussendoortje. Wij verkopen alleen de beste pistachenoten! Mocht de strijd met de dop van de pistachenoot je te veel worden dan kun je bij ons ook de beste kwaliteit rauwe gepelde pistachenoten bestellen.