Rauwe Notenmix kopen

Een rauwe notenmix is een notenmix waarbij enkel pure noten, zaden en gedroogd fruit is gebruikt. De rauwe notenmix heeft dan ook alleen onbewerkte noten in de mix, ideaal voor een koolhydraatarme levenssstijl of dieet maar ook als je een permanent gezonde levensstijl nastreeft! Onze superfood notenmix is bovendien een bestseller, deze rauwe notenmix bevat alle superfoods die je kunt bedenken! En héél lekker!

Lekkere ongebrande en rauwe notenmix

Deze notenmix bevat alleen maar ongebrande en rauwe noten, gedroogd fruit en zaden. Met vier prachtige mixen hebben we voor ieder wat wils. Wat dacht je van onze goedkope studentenhaver? Nog geen 3 euro per 250 gram! En dat voor kakelverse studentenhaver! Ga jij liever voor wat extra power? Dan is de superfood notenmix ook een aanrader hoor. De superfood notenmix bevat hoge voedingswaardes. Superfoods helpen ons om ons lichaam van voeding te voorzien en ons immuunsysteem te versterken.

Altijd goed én lekker: rauwe gemengde notenmix

Met een mix van paranoten, cashewnoten, amandelen en walnoten is de gemende notenmix van Noten.nl niet meer weg te denken uit het assortiment. De gezonde notenmix is lekker en voedzaam. Strooi een handje van deze heerlijke mix door je kwark of yoghurt en genieten maar!