Macadamia noten kopen doe je bij Noten.nl

Crikey, macadamia noten! De lekkerste! De macadamia is wereldwijd de moeilijkst te kraken noot, alleen met meer dan 20 kilo druk per vierkante centimeter gaat hij stuk. Gelukkig zijn ze héél lekker én...

Wij zijn gek op macadamia noten!

Ben jij ook zo gek op macadamia noten? Wij wel! De macadamianoot heeft een unieke en eigen smaak, romig en een prachtige structuur. Met een snufje zout erop is het ook enorm lekker, je proeft de gezouten macadamia’s nu al he 😉 Het verhaal achter de macadamianoot is fascinerend. Het is namelijk de moeilijkste noot om te kraken. Er is wel 20 kilogram per vierkante centimeter voor nodig om de macadamianoot te kraken. Een klasse apart! Gelukkig zijn wij erg sterk en hebben ze voor je klaarliggen in onze notenwinkel 😉

Macadamianoten online kopen en per pakket verzenden?

Ja hoor, dat doen wij zeker. Onze Macadamia noten worden dagelijks vers gebrand en daarna ingepakt, helemaal afgewogen op het door jou gewenste gewicht. Wij verzenden onze macadamia noten per koerier naar jouw huis! Het openen van de doos zal onmiddellijk een lach op je gezicht toveren, want de geur van gebrande macadamianoten komt je direct tegemoet. En mocht je liever ongebrande macadamianoten willen, die hebben we natuurlijk ook voor je.

Macadamianoten zijn gezond:

  • Ze helpen tegen hart- en vaatziekten
  • Helpen bij afvallen
  • Zijn goed voor de hersenen door de omega 3 vetten, mangaan en magnesium

In het buitenland wordt de macadamianoot ook wel als brainfood omschreven, omdat ze een positief effect zouden hebben op de hersenen. De brainnut mag dan de walnoot zijn, maar de macadamia staat dus bekend als brainfood. Macadamia noten bevatten relatief veel vet, dat zou je misschien afschrikken maar ze bieden een boost aan enkelvoudig onverzadigd vet en onverzadigde vetten zijn zeker niet slecht voor je.

Waar koop je de lekkerste macadamia noten?

Simpel, verreweg de lekkerste macadamia noten kun je bij ons kopen! Wij verkopen alleen de hoogste kwaliteit die je vrijwel nergens tegen zal komen. Dat is onze belofte! Je koopt de macadamia noten eenvoudig online in onze webshop. Als je ervoor kiest om gebrande en gezouten macadamianoten te kopen dan branden wij deze in onze eigen branderij. Iedere dag staan onze medewerkers in de keuken om macadamia’s vers te branden. Na het branden moeten ze even afkoelen en daarna worden de macadamia noten verzonden.

Waar komt de macadamianoot vandaan?

De oorsprong van de macadamianoot ligt in Australië en is sinds jaar en dag ook verkrijgbaar in de rest van de wereld. Als je de geschiedenisboeken mag geloven kennen we deze noot pas 200 jaar, de macadamianoot zou pas in 1828 ontdekt zijn. Men kwam er al snel achter dat het een bijzonder lekkere noot is en dat het ook nog eens goed is voor de werking van de hartspier. De vetten die in macadamianoten te vinden zijn, zijn vergelijkbaar met die in avocado’s en olijfolie.