Gekruide Notenmix voor alle momenten

In onze eigen notenbranderij worden dagelijks de lekkerste gekruide notenmixen voor jou bereid! Iedere ochtend staan onze notenexperts vroeg op om de heerlijk vers gekruide notenmix te branden! Je kan bij ons kiezen uit vier heerlijk gekruide notenmixen. Wij hebben zelfs een zeer geschikte oplossing voor de horeca: de horeca notenmix. Zo zet je je gasten een écht lekkere notenmix voor. Is het al weekend? Dan kun je gerust beginnen met onze lekkere weekend notenmix. Deze notenmix bevat zelfs heerlijk gekruide pecannoten: als je deze hebt gegeten ben je onmiddellijk verliefd!

Tijd voor een echt lekkere gekruide notenmix?

Mensen zijn dol op kruiden en specerijen, vooral als ze worden toegepast op noten en zaden. Kruiden geven noten een andere smaak en ander aroma, de geur veranderd onmiddellijk na het toevoegen van de lekkerste kruiden. Om noten te voorzien van lekkere kruiden roosteren wij ze eerst heel kort, of eigenlijk branden we ze eventjes in pure arachideolie. Dit doen we natuurlijk in onze eigen notenbranderij.

Best verkochte gekruide notenmix van Noten.nl?

De best verkochte gekruide notenmix is toch wel de Provençaalse notenmix. De combinatie van frisse koriander, een snufje zout en rozemarijn is onweerstaanbaar. Lekker anders, zo vind je ze niet in de supermarkt. Gekruide notenmixen zijn populairder dan ooit, zo staat er weekends bij duizenden mensen de weekendmix op tafel. Kruiden zijn ook een goede bron van vitamines en mineralen, waardoor ze een gezondere optie zijn voor het toevoegen van smaak aan gerechten.

Jezelf even over de grens wanen?

Dat kunnen we regelen! Sluit je ogen en proef de Jakarta notenmix eens. Indonesië all over the place! Vliegticket niet nodig, een handje vol Jakartamix volstaat, je bent direct in dit prachtige land. We hebben er de heerlijkste grote cashewnoten aan toegevoegd. We hebben ze in 250, 500 en 1000 grams verpakkingen. Met die laatste kom je wel een aantal avonden door! Deze gekruide notenmix moet je eens hebben geprobeerd!