Walnoten Kopen van de hoogste kwaliteit

Echt lekkere walnoten kopen waarbij je het verschil wél direct proeft? Wij hebben ze voor je. Van gepeld, hele walnoten of walnoten in de dop. Wij kopen onze walnoten in verschillende landen. De Walno...

Onze walnoten kopen we in Frankrijk, oui oui bonjour!

Ontdek de rijke smaken van onze premium walnoten uit ‘s werelds beste teeltgebieden! We bieden walnoten uit verschillende regio’s aan en daar hebben we onze redenen voor!

Chileense walnoten: Zuiver & Heerlijk

Dit Zuid-Amerikaanse land heeft het perfecte klimaat voor de walnotenteelt De valleien van Chili zijn super vruchtbaar, waardoor de meest smaakvolle en unieke Chileense walnoten hier groeien. De Chileense walnoten hebben een rijke, boterachtige textuur waardoor ze perfect zijn als gezonde snack of als smaakvolle toevoeging aan salades. 

Amerikaanse walnoten: kwaliteit & traditie

Onze Amerikaanse walnoten zijn ‘all the way from California’! Deze smaakmakers hebben een bijzonder rijke smaak en zijn daardoor van superieure kwaliteit. Geteeld met duurzame landbouwtechnieken, zijn deze walnoten een bron van gezonde vetten en eiwitten!

Franse walnoten

De kenners wisten het al, maar de allerbeste walnoten komen uit Frankrijk. Het verschil in smaak is bijna niet te beschrijven, de Frans walnoot is vol en romig van smaak en heeft een eigen kenmerkende nootachtige geur. Vooral de hele Franse walnoot is ongekend populair! Wij kopen ieder seizoen de mooiste Hele walnoten in dop in en die zijn binnen enkele dagen in ons noten magazijn. Koop je walnoten bij Noten.nl dan weet je zeker dat je hoogste kwaliteit walnoten in huis haalt. Walnoten zitten bomvol nutriënten en bevatten maar heel weinig koolhydraten. Ze passen daarom perfect in een koolhydraatarm dieet, dan worden ze vaak gebruikt door kwark of een salade. Ideaal vanwege de stevige bite en bovendien vullen ze goed!

Walnoten zijn een soort noten die groeien in walnotenbomen. De walnoten worden gebruikt in allerlei gerechten, van salades tot desserts. Walnoten zijn een goede bron van vezels, vitamine E, magnesium en fosfor. Walnoten zijn uniek. Als we kijken naar antioxidant kracht dan overstijgen walnoten elke andere noot die als voeding wordt gebruikt. Walnoten zorgen ervoor dat het risico op hart- en vaatziekten en kanker wordt verminderd. Bij ons koop je dus de beste kwaliteit walnoten waarmee je jezelf de beste voeding mogelijk gunt.

WALNOTEN ONLINE KOPEN

Walnoten zijn niet altijd even makkelijk te verkrijgen, vooral niet als je walnoten uit Frankrijk wilt kopen. Gelukkig hebben wij ze altijd op voorraad. Dit is een uitstekende manier om ze te krijgen, want dan weet je zeker dat je altijd verse en goede walnoten binnen handbereik hebt. Je kan ook kiezen om walnoot stukjes te kopen of hele walnoten uit de dop.

WAAR ZIJN WALNOTEN GOED VOOR?

  • Goede nachtrust: ze bevatten melatonine
  • Helpt de kans op diabetes verkleinen
  • Goed voor de hersenen
  • Helpt tegen veroudering

WAAROM ZIJN WALNOTEN GOED VOOR JE HERSENEN?

Als je de onderzoekers mag geloven, zou je alleen nog maar walnoten kopen. Ze lijken wel goed te zijn voor alles! Walnoten bevatten omega-3 vetten (vetzuur) en laat dat stofje nou heel goed zijn voor onze hersenen, ze zijn namelijk bevorderlijk voor de miljoenen vertakkingen van onze kleine aderen die zuurstof naar de hersenen leveren. Omega-3 wordt ook nog eens gezien als het succesvolle ingrediënt om migraine(klachten) te verminderen. Omega-3 is het geheime wapen in de walnoten, en dat is een stof die het menselijk lichaam niet zelf kan aanmaken. Walnoten bevatten ook nog eens koper, met een handvol walnoten zit je al op 25% van de dagelijks benodigde hoeveelheid. Mocht je iets anders willen eten met Omega-3, hazelnoten bevatten ook omega-3!

HOE MOET IK WALNOTEN BEWAREN?

Walnoten kunnen meerdere maanden bewaren als ze op de juiste manier bewaard worden. Leg ze in een zeer koele, droge plek weg van direct zonlicht- denk dan een kelder. Je kunt ze in hun schil bewaren of de schil verwijderen en de noten in een luchtdicht bakje bewaren. Je kunt walnoten eenvoudig een half jaar bewaren, mits het bakje of zakje juist is afgesloten, als je ze in koelkast legt blijven ze zelfs nog iets langer goed.