Altijd vers en naar jouw smaak: pinda’s kopen doe je hier!

Heerlijk krokant, met een laagje suiker of ga je toch voor de pittige Katjan Pedis pinda's? Bij ons kun je kiezen 14 soorten pinda’s kopen. Pinda’s komen altijd uit de dop, maar de smaak wordt bepaald...

Pinda’s kopen tegen de beste prijs?

Pinda’s zijn verkrijgbaar in heel veel soorten, formaten en met tal van kruiden. Een kwalitatieve pinda is stevig en heeft een krokante bite. Dit zijn a-kwaliteit pinda’s die je vanzelfsprekend bij Noten.nl koopt! De prijs van de pinda wordt deels bepaald door de regio waar de pinda’s verbouwd worden, zo komen de meeste pinda’s uit China, Nigeria, India en Soedan. Omdat we geloven dat ieder land zijn eigen specifieke smaak pinda’s heeft, hebben we gekozen om de pinda’s uit verschillende landen te importeren. Zo komen onze doppinda’s in bijna alle gevallen uit Egypte en Israël, de kwaliteit van deze pinda’s is fantastisch! Vliespinda’s komen bijna altijd uit het verre Oosten vanwege de hoge kwaliteit en ongekend lekkere smaak. 

Als je pinda’s wil kopen tegen een lage prijs dan zit je hier goed. Zo kosten onze XXL ongebrande pinda’s altijd laag geprijsd en betaal je voor gezouten pinda’s vrijwel niet meer dan voor ongezouten. Dat is het voordeel van groot inkopen en zelf branden!

Wat je zoal kan doen met pinda’s

Pinda’s zijn heel veelzijdig, je kan ze gebruiken om pindakaas, pindasaus en zelfs pindasoep van maken. Pinda’s worden ook vaak gebruikt in koekjes, zo zijn pindakoekjes heel makkelijk zelf te maken! Bovendien zitten in vele notenmixen ook pinda’s.

Zijn pinda’s gezond?

Pinda’s zijn een van de populairste snacks ter wereld. Ze zijn een goede bron van eiwitten en gezonde vetten, en ze kunnen op vele verschillende manieren worden genuttigd. Er zijn veel gezondheidsvoordelen verbonden aan het eten van pinda’s. Ze zijn een goede bron van vezels, wat kan helpen bij de spijsvertering en gewichtsverlies. Pinda’s bevatten ook veel antioxidanten, wat kan helpen beschermen tegen kanker en andere ziekten. Pinda’s kunnen op vele verschillende manieren worden genuttigd. Ze kunnen rauw gegeten worden, geroosterd of als ingrediënt in vele verschillende recepten. Als je op zoek bent naar een gezonde snack die ook heerlijk is, zijn pinda’s een goede keuze: want pinda’s zijn hartstikke gezond!