Gezouten Notenmix Kopen

De gezouten notenmix, dat is pas echt een feestje! Wij hebben drie favorieten voor je op een rij gezet. De gezouten notenmix is eigenlijk voor iedereen! Kies je voor de heerlijke horeca notenmix of ga je voor de gemengde gezouten notenmix? Misschien is de lekkerste gezouten notenmix wel de macadamia notenmix. Een gezouten notenmix mag niet ontbreken op de vrijdagavond tijdens een relaxte filmavond of op dat leuke feestje, op zaterdagavond. Je vrienden gaan je vast en zeker vragen waar je deze gezouten notenmix hebt gekocht. En dan is er maar één antwoord mogelijk: Noten.nl!

De populaire gezouten notenmix

Tijd om te genieten van een heerlijke gezouten notenmix? Dan heb je ze gevonden. Wij hebben een heerlijke horeca mix, die je thuis ook best mag opeten en een heerlijke gemende notenmix. Een gezouten notenmix is voor iedere gelegenheid, feestje, avondje op de bank of gewoon mee naar je werk. Deze heerlijke gezouten notenmixen mogen altijd.

Gezondere gezouten notenmix, bestaan die?

Absoluut. We hebben ook een gezonde gezouten notenmix, dat is de cranberry gebrande notenmix. Deze zit boordevol vitamine C. Dubbel gezond en dubbel genieten. Cranberries smaken zoetzuur en maken deze notenmix tot een feestje. Ze hebben een goede balans tussen zoet en zuur. Ze zijn de perfecte snack als je zin hebt in iets zoets maar ook iets gezonds.