Categorie:

Zaden & pitten kopen? Van lijnzaad tot zonnebloempitten, wij hebben ze!

Onze overheerlijke zaden & pitten zijn afkomstig uit de allerbeste streken van de wereld. Het zijn kleine wondertjes, maar ze bevatten ongelofelijk veel mineralen en vezels. De lekkerste zaden & pitte...

Zijn zaden en pitten gezond?

Hier is een eenvoudig antwoord op te geven! Absoluut, zaden en pitten zijn super gezond en bovendien gemakkelijk te gebruiken in heel veel gerechten. Denk aan een heerlijke carpaccio salade met pijnboompitten of een kom yoghurt met gebroken lijnzaad. Het assortiment zaden & pitten bij Noten.nl is compact maar bevat alle populaire producten. Al onze zaden & pitten zijn afkomstig van de beste streken en dat proef je! Chiazaad wordt steeds vaker gebruikt in smoothies of yoghurt bowls en blijft maar groeien qua populariteit.

Zaden & pitten koop je net zo gemakkelijk online!

Supermarkten hebben vaak een beperkte keuze in zaden en pitten. Bovendien is de kwaliteit van deze natuurproducten veelal lager en de prijs hoger. De zaden en pitten die je bij ons online kan kopen zijn van de hoogste kwaliteit en worden bovendien aangeboden tegen scherpe prijzen. Het voordeel van zaden en pitten is dat het een stevige bite heeft, het is lekker knapperig, dit is iets wat veel mensen als prettig ervaren als ze het eten. Als je zaden en pitten bij ons koopt worden ze voor je afgewogen en vers verpakt, bij ons staan de verpakkingen nooit langer dan 24 uur op je te wachten. Hierdoor ben je gegarandeerd van verse producten! Stel eenvoudig je order samen en spaar direct voor punten! Met deze punten spaar je iedere keer voor korting op zaden en pitten.

Welke zaden of pitten zijn het gezondst?

Hier is geen eenvoudig antwoord op te geven: alle zaden en pitten zijn sowieso erg gezond, omdat ze rijk zijn aan omega 3-vetten en vezels. Vooral deze vezels geven je snel een voller gevoel waardoor je minder nodig hebt. Dit past ook weer in een gezonde levensstijl of dieet. Als je het belangrijk vindt dat je darmen gezond blijven, dan is een vezelrijke zaad of pit aan te raden: denk dan aan bijvoorbeeld chiazaad. Dit bestaat voor meer dan 35% uit vezels! Hennepzaad heeft van zichzelf veel eiwitten, wat perfect is voor veganisten en vegetariërs. Zonnebloempitten hebben als sterke eigenschap dat ze heel veel vitamine E bevatten, als je 2-3 eetlepels per dag zou nemen dan heb je je volledige portie vitamine E alweer gehad!