Categorie:

Soort (filteren):

Notenbox kopen? Je hebt ze gevonden!

Een lekker én origineel cadeau voor je werknemers, vrienden of familie! Hier kun je altijd aankomen. De noten cadeauboxen zijn goed gevuld en worden geleverd in een eco-vriendelijke verpakking. Voor i...

Wat is een notenbox?

Een notenbox is een verzameling van diverse noten, chocolade, gedroogd fruit of juist heerlijk gezonde noten voor bij het ontbijt. Uiteraard hebben we alles los verpakt, dus je kan de mix naar eigen smaak doseren en samenstellen.  Wist je dat we zelfs een chocoladebox hebben? Dit is misschien wel de lekkerste box van Nederland 😉

Notenbox perfect voor ieder moment

Een notenbox is perfect voor ieder moment: ben je opzoek naar een geschenk voor een zakelijke relatie? Wil je jouw naasten laten weten dat je trots op ze bent? Of wil je jouw medewerkers bedanken voor al het inzet van het afgelopen jaar? Bij noten.nl vind je waar je naar op zoek bent: van leuke sinterklaaspakketjes tot de gezelligste kerstboxen voor onder de kerstboom. Naast onze samengestelde boxen, kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor op maat gemaakte boxen. Daarnaast bieden wij de optie om je eigen logo op de etiketten te drukken om het cadeau nóg persoonlijker te maken.

Goedkope ontbijtbox met noten

Een ontbijtbox met diverse noten, zaden en granola. Wij hebben de ultieme mix voor je samengesteld en in een ontbijtbox samengevoegd. Bovendien krijg je een flinke bak korting zodat je een goedkope ontbijtbox hebt, maar dan wel van de hoogste kwaliteit en het meeste gemak. Want zeg nou zelf, het is toch ideaal dat je nergens over na hoeft te denken maar wél de lekkerste ontbijtbox van Nederland bij je thuis krijgt bezorgd? De ontbijtbox met noten/ zaden/ granola en gedroogd fruit is een van de best sellers van Noten.nl. De heerlijke geur wanneer je de ontbijtbox openmaakt bij ontvangst: die zul je niet snel vergeten! Eet smakelijk!

Een notenbox of chocoladebox cadeau doen?

Een heel goed idee en de ontvanger zal je eeuwig dankbaar, bovendien zullen ze gelijk vragen waar je deze lekkere box hebt besteld. De chocoladebox is er in 250, 500 of 1000 gram- per zakje! Dus je ontvangt maar liefst 8 x 250/ 500 of 1000 gram chocolade! Dat is een heuse chocoladedroom natuurlijk. De notenbox is verkrijgbaar in dezelfde hoeveelheden, maar dan zit er een heerlijke mix in van walnoten, granola, kokos, rozijnen en nog een aantal heerlijke producten.

Dagelijkse verzending van de Notenbox

Wist je dat wij onze notenboxen ook dagelijks verzenden? Uiteraard wel op werkdagen. Zo weet je zeker dat je de volgende dag kan genieten van de heerlijkste notenbox!