Ongezouten notenmix kopen

Ongezouten Notenmix: goedkoop en snoepen zonder schuldgevoel! Het beste van beide werelden, gezonde noten, boordevol gezonde vetten en heel lekker. Onze ongezouten notenmix kopen zorgt voor happy vibes en een heerlijke geur zodra je het doosje opent. Wij verpakken de ongezouten notenmix vanaf 250 gram! Dit is aanzienlijk meer dan je in de supermarkt krijgt maar wat écht het verschil maakt is de kwaliteit! Onze ongezouten notenmix heeft aanzienlijk meer smaak en bite- dat beloven we je! Wij verkopen dan ook enkel a-kwaliteit ongezouten notenmix! Loopt het wat je al in de mond?

Lekker snoepen zonder schuldgevoel met deze ongezouten notenmixen

De mooiste kwaliteit ongezouten notenmixen die vind je alleen hier. Royale verpakkingen vanaf 250 gram, 500 gram en zelfs 1.000 gram worden online verkocht. Een ongezouten notenmix bevat licht gebrande noten, maar geen zout. Deze notenmixen passen dan ook goed in een natriumarm dieet. Zelf eten we ze regelmatig door de kwark of yoghurt, deze noten hebben namelijk toch een krokante bite omdat ze even gebrand zijn.

Bijzondere notenmix zonder zout: pecannoten mix

Dit is een bijzondere notenmix zonder zout, maar met pecannoten. Je ziet ze bijna nergens. Deze ongezouten notenmix is rijkelijk gevuld en bevat heerlijke pecannoten.