Het team van Noten.nl

Iedereen gek van noten!

Een klein bedrijf met grote dromen! Elke dag weer staan we op met het doel om voor jou de lekkerste en meest verse noten, heerlijke notenmixen, Belgische chocolade, smaakvolle pinda's en ongezoet gedroogd fruit klaar te maken.

Martina Kooistra

Strooit iedere dag een ander nootje door haar yoghurt.Een vrolijke noot die energie krijgt van het ambachtelijke werk. Ze houdt van een gezonde notenmix/sportmix, maar geniet ook enorm van een schaaltje Katjang Pedis bij haar glas wijn. Bel of mail je naar Noten.nl? Dan is de kans groot dat je deze friese duizendpoot aan de lijn krijgt.

Martina
Adrie

Adrie Visser

Is gek op elke noot - ook die om stiekem van te snoepen.Begint een dag met yoghurt, muesli en noten? Dan is het altijd een goede dag! Adrie gebruikt noten tijdens het koken en bakken en natuurlijk om tussendoor lekker van te snoepen. Met name de gemengde noten rauw is haar favoriet. Met veel liefde bereidt en verpakt ze de noten zodat ook jullie mogen genieten van dit prachtige product. Adrie zegt: ‘Lekker ite!’. Wat Fries is voor ‘eet smakelijk’.

Vragen stellen?
Dat kan! We zijn bereikbaar op:
Over Noten.nl
De kleinste grote notenwinkel van Nederland

Cashewnoten uit India en Afrika, macadamianoten uit Australië, onze producten komen van over de hele wereld! Als we onze producten binnen krijgen (vaak in grote balen en zakken) worden ze vers gebrand, koelen ze een nachtje af en worden ze "Just in time" met de hand verpakt. Zo heb jij altijd lekker verse noten :)

Dagelijks vers gebrand

Van onze smaakvolle licht gezouten cashewnoten tot knapperige macadamia's, alles komt rauw binnen in onze winkel. Al deze rauwe noten branden we maximaal vier minuten in arachide olie (een mooi woord voor pinda olie). Na het branden koelen de noten een nachtje af en slaan we ze op in grote bakken.

Vers gebrand
Vers gekoeld
"Just in time"

Alle producten die we op onze website verkopen worden pas verpakt op het moment dat ze verkocht zijn. Het is dus áltijd vers! Deze manier van werken heet "just-in-time", en daar zijn we fan van. We vinden het belangrijk dat onze klanten genieten van onze producten en dat dat alleen kan als het eten écht vers is.

Verpakken = verzenden

Jouw pakketje staat nooit lang te wachten! 'S avonds verzamelen we alle labels (die voor de zakjes en die voor het DHL pakket) en 's morgens scheppen we alle bestelde producten in onze zakjes. Het duurt nooit langer dan een aantal uur voordat jouw pakketje met verse noten onderweg is. Of er moet onverhoopt een product uitverkocht zijn.

Vers verpakt