Recept: rijstkoekjes met chocolade, cranberry’s, kokos & pindakaas

Recept: rijstkoekjes met chocolade, cranberry’s, kokos & pindakaas

Rijstkoekjes met chocolade, cranberry’s, kokos & pindakaas😍

Glutenvrij, lactosevrij, geen geraffineerde suiker, maar wel kei lekker! Een snack die gezond is, maar die smaakt als iets wat een foute keuze is 😅

✅ Niveau – erg makkelijk

👥 2 personen

⏱ circa 40 minuten

Ingrediënten

Bereidingswijze

  • Verkruimel de rijstwafels in stukjes.
  • Smelt de pure chocolade au bain-marie en roer de pindakaas hier doorheen.
  • Als het chocolade-pindakaas mengsel gesmolten is, voeg je de cranberry’s en de kokossnippers toe.
  • Verdeel de stukjes rijstwafel in een platte schaal (evt. met bakpapier).
  • Verdeel het mengsel van chocolade, pindakaas, cranberry’s en kokossnippers over de stukjes rijstwafel.
  • Laat de schaal voor minstens 30 min. in de koelkast staan, zodat het kan uitharden.
  • Eventueel kun je het tot slot nog aftoppen met wat cranberry’s en kokossnippers 🥥

Eet smakelijk!

📒& 📸 Fenna Hoekstra

Delen