Rauwe Noten of ongebrande noten Kopen!

Rauwe ongebrande noten kopen, het is mogelijk! Noten die niet zijn gebrand en van de boom of plant direct worden verpakt. Rauwe noten zijn niet alleen maar gezond, ze zijn ook nog eens onwijs smaakvol. Het smaakverschil tussen een rauwe noot van de specialist of de supermarkt is het verschil tussen dag en nacht. Wij zijn als echte notenkenners op zoek gegaan naar de beste streken van de wereld: zo kwamen we er achter dat walnoten uit Frankrijk vele male krachtiger smaken dan die uit het verre oosten. Maar het verre oosten juist weer heel goed in pinda’s! Genieten maar!

Rauwe noten, wat zijn dat?

Rauwe noten zijn noten die volledig onbewerkt zijn, ook wel ongebrande noten genoemd. Dus geen zout, geen kruiden en niet gebrand. Dat zijn pure en rauwe noten. Hier zul je nog sneller het verschil merken tussen supermarkt noten en onze noten. Er zit een zeer groot smaakverschil in deze noten namelijk. Proef op de som nemen? Probeer dan onze rauwe macadamianoten eens.

Wat zijn de voordelen van het eten van rauwe noten en/of ongebrande noten?

Rauwe noten zijn noten op zijn puurst. Ideaal voor gerechten of als tussendoortje. Rauwe noten zijn een belangrijke bron van voedingsstoffen zoals eiwitten, vetten, mineralen, vitaminen, vezels en antioxidanten. Ze kunnen je helpen bij het verminderen van het risico op hart en vaatziekten en type 2diabetes. Ongebrande noten is een andere term voor rauwe noten.

De goedkoopste rauwe noten, welke zijn dat?

De goedkoopste rauwe noten en de goedkoopste ongebrande noten die je bij ons kan kopen zijn de walnoten in dop. We halen ze speciaal met de fiets helemaal uit Frankrijk. Oh nee, dat is niet waar natuurlijk, maar ze komen wel uit Frankrijk 🙂 Ook zorgen wij voor lage prijzen met rauwe bruine hazelnoten, deze koop je voor net iets meer dan 4 euro voor 250 gram. Dat klinkt misschien als veel, maar wist je dat ze in de supermarkt maar in zakjes van 125 of 150 gram worden verkocht voor bijna net zoveel? Bovendien heb je dan een aanzienlijk andere kwaliteit. Onze hazelnoten komen uit Turkije en iedereen weet wat voor weer het daar kan zijn: ☀️ heerlijk zonnig!