Gezouten noten kopen

Verse gezouten noten, wie vind ze nou niet lekker? Bijna alle noten lenen zich uitstekend voor een klein beetje zout, vooral na het branden worden ze er nog lekkerder van. Onze gezouten noten komen uit alle windstreken van de wereld, het is maar net waar de lekkerste gezouten noten vandaan moeten komen: wij halen ze op! Bovendien zijn gezouten noten bij ons goedkoop en altijd van a-kwaliteit! Dit proef je terug in iedere hap :-)

Gezouten noten, die vinden we allemaal lekker(der)!

Noten zijn van zichzelf al heel lekker, maar met een laagje zout worden ze nog lekkerder. Mensen vinden gezouten noten lekker omdat een klein beetje vet en zout smaakvol én ook voedzaam is. Zout versterkt de smaak van noten waardoor het nog beter smaakt. Bovendien is vet in noten goed voor de vertering, en je voelt je sneller vol. Daarom zijn gezouten noten een heel goede combinatie!

Welke gezouten noten verkopen we?

Je kunt bij ons online gezouten noten kopen, het zijn er nogal wat! Hieronder tonen we enkel de noten met een laagje zout, noten met kruiden hebben we ook.

Gezouten noten kopen en punten sparen!

Koop je gezouten noten in onze webshop? Dan spaar je automatisch punten, met die punten krijg je de volgende keer korting op je aankoop. Dit systeem is uniek en bij geen enkele andere notenshop te vinden. Je spaart dus altijd voor meer korting op je notenaankoop!