Gebrande Noten Kopen van Noten.nl

Onze specialiteit: gebrande noten. Wij branden onze noten zelf in onze notenbranderij, iedere dag branden we dan ook de allerbeste noten alleen voor jou! De gebrande noten worden afhankelijk van de soort en maat enkele minuten gebrand en daarna moeten ze drogen voor ze worden verpakt. Gebrande noten van Noten.nl zijn van een unieke kwaliteit en dat proef je terug in iedere hap. Gebrande noten zijn er in maar liefst 11 verschillende soorten: van macadamia noten tot cashewnoten en heerlijke pistache noten. Die zijn gezouten en gebrand wel heel erg lekker. De beste gebrande noten kopen: hier dus!

Eigen gebrande noten kopen

Wij branden al onze noten zelf in de notenbranderij. Verser dan dit is onmogelijk. Bij Noten.nl ontvangen we al onze noten rauw en branden ze vervolgens in eigen huis. Of het nu gaat om heerlijk gebrande pecannoten, rookamandelen of gebrande macadamianoten– wij hebben ze in huis. De geur van vers gebrande noten is onmiskenbaar: vers, krakend en vooral puur!

Best verkochte gebrande noten

De lekkerste gebrande noten worden ook het meest verkocht. Dit is onze top 3 meest verkochte gebrande noten.

Hoe worden onze noten gebrand?

In onze eigen notenbranderij worden alle noten gebrand. Dit doen we door per notensoort de juiste temperatuur in te stellen, de olie wordt op temperatuur gebracht afhankelijk van de te branden noten. Gebrande noten kopen is dan ook niet zomaar iets. Nadat de olie op temperatuur is gekomen worden de netten gevuld met de te branden noten. Daarna worden de noten gebrand in de olie, dit duurt enkele minuten, maar is wel afhankelijk van de noten die gebrand moeten worden. Als de noten uit de olie worden gehaald worden ze voorzien van een laagje kakelvers zout (als je die hebt besteld). De geur die hierbij vrijkomt is verslavend lekker 😉 Daarna mogen ze nog even afkoelen voor ze worden verpakt en verzonden.

Direct na het branden naar de koerier

Nadat de noten zijn gebrand krijgen ze even de tijd om af te koelen. Uiteraard zijn ze dan nog erg warm. Na een paar minuten mogen ze in hun verpakking en worden ze direct verzonden naar jou als klant! Wij branden dan ook niets meer dan wordt besteld. Dag in, dag uit. Daarom zijn onze noten ook het meest vers van alle shops waar je online noten bestellen kan.