Ongezouten Noten Online Kopen

Dagelijks vers gebrand en toch ongezouten: dat zijn de ongezouten noten van Noten.nl Wij hebben de lekkerste ongezouten noten van Nederland, dat proef je echt direct. Onze ongezouten noten zijn afkomstig uit de beste windstreken van de wereld. Zo kopen we onze macadamia’s in Australie en komen onze walnoten uit Frankrijk. Ongezouten noten worden niet gezouten, zo zijn nog lekker puur van smaak, maar doordat ze gebrand zijn heb je wel de krokante bite waar iedereen zo dol op is! Ongezouten noten koop je al vanaf 4,05 euro per 250 gram- en dan heb je echte topkwaliteit!

Ongezouten en gebrande noten direct kopen

Dit is misschien wel het beste van beide werelden: wél heerlijk vers en knapperig gebrand in arachideolie, maar niet gezouten. Dus wel de bite, maar niet het zout. Zo zijn onze gebrande pistachenoten een van de all-time favorites in de webshop. Onze klanten (en wij ook) zijn er dol op! Wist je dat wij onze noten zelf branden? En gewoon op de ambachtelijke manier, dus geen grote machinale productie, maar kleine porties en dagelijks gebrand. Wij kunnen geen genoeg krijgen van deze vers gebrande maar ongezouten noten.

Zijn noten zonder zout gezonder?

In (gebrande) noten zitten veel voedingsstoffen en vezels, hierdoor zijn ze gezond als tussendoortje of als maaltijdvervanger. Door het zout achterwege te laten krijg je al deze voedingsstoffen binnen, maar dan zonder de extra calorieën. Ongezouten noten zitten minder calorieën in, dat is de simpele conclusie, je kan dat verschil goed zien bij gebrande pecannoten. Het kan ook helpen bij het beheersen van hoge bloeddruk door het verminderen van de hoeveelheid zout (natrium) in je dieet

Mateloos populaire noten, maar dan zonder zout

De meest populaire noten koop je bij ons ook zonder zout. Wat denken van de klassieker: gebrande cashewnoten zonder zout of witte amandelen zonder zout? Echt echt héél lekker en knapperig!