Witte chocolade kopen? Yes, you found it!

Witte chocolade is de ultieme lekkernij, genieten tot de max! Van witte chocoladepinda's tot witte yoghurt frambozen. Maar wat denk je van chocolade rijstballen met cappucino smaak? Je weet niet wat meemaakt! Nergens anders smaakt de witte chocolade lekker als bij ons. Probeer het maar eens :-) 

Natuurlijke witte chocolade kopen dat doe je bij ons!

Van chocoladepinda’s omhuld met yoghurt chocolade tot yoghurt bosbes ballen, we hebben heerlijke witte chocolade! Witte chocolade is een ultieme publieksfavoriet door de heerlijke zoete smaak. Je koopt de witte chocolade al vanaf 2,95 per zakje van 250 gram. Uiteraard kun je ook kiezen voor een grotere verpakking, dan zit er zelfs nog een klein beetje korting op waardoor de witte chocolade nog iets goedkoper wordt.

Witte chocolade of melk chocolade?

Deze vraag kunnen wij lastig beantwoorden, want die is natuurlijk smaak gerelateerd. Wel is het zo dat witte chocolade erg populair is in Nederland en Duitsland. In deze landen eet men relatief veel witte chocolade. Witte chocolade leent zich ook erg goed om te mengen met fruit zoals frambozen met witte chocolade of witte chocolade aardbeien. Deze vruchten zijn gedoopt in heerlijke yoghurt chocolade, de fris zure smaak van het fruit met de zoete smaak witte chocolade maakt het geheel echt af.