De lekkerste noten kopen voor tijdens de borrel!

De lekkerste noten kopen voor tijdens de borrel!

Gezelligheid kent geen tijd!

Wanneer we denken aan de ultieme borrel met vrienden, denken we aan lachende gezichten, goede gesprekken en natuurlijk heerlijke hapjes. Noten, met al hun verscheidenheid en smaken, spelen hierin een verrassend grote rol! Maar hoe dragen deze kleine, voedzame snacks precies bij aan de gezelligheid en het succes van een borrel? In deze blog nemen we je mee in de wereld van noten en ontdekken we hoe deze snacks jouw borrel nóg gezelliger kunnen maken!

Noten brengen mensen samen

Het mooie van noten is dat ze ongedwongen gedeeld kunnen worden. Een karaaf met een luxe notenmix tijdens je bruiloft op de statafel, een goedgevulde borrelplank met een heerlijk zoute notenmix in het midden. Het kiezen, proeven en uitwisselen van de favoriete noten creëert een natuurlijke aanleiding tot leuke gesprekken en lachmomenten. 

Maak je borrelmoment voedzamer met noten

Een lekker borrelmoment hoeft niet altijd ongezond te zijn! Waar een borrelplank vaak gevuld wordt met de lekkerste zoutjes, kaas, worst en chocolade, kun je er snel en gemakkelijk een gezonde twist aangeven door het toevoegen van noten. Kies jouw favoriete (on)gezouten notenmix en je hebt snel en simpel een extra bron van energie en goede voedingsstoffen. Noten zijn namelijk rijk aan essentiële voedingsstoffen, zoals: gezonde vetten, eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen. Ze bieden een langdurige energieboost, ideaal voor lange avonden vol gezelligheid. Bovendien biedt je jouw gasten een heerlijke en gezonde optie!

De lekkerste en gezonde noten en notenmixen online kopen

  • Weekendmix
  • Gekarameliseerde noten
  • Cashewnoten gebrand ongezouten
  • Gemengde noten gebrand ongezouten
  • Studentenhaver met rauwe noten

Borrelen met de weekendmix van noten.nl

Onze eigen mix met verse, knapperige noten gecombineerd met Katjang Pedis. De noten zorgen voor een aangename crunch, terwijl de kruiden en specerijen voor een licht pittige bite zorgen. Zelfs voor de meest doorgewinterde health freak is deze mix onweerstaanbaar lekker! De weekend mix is perfect voor een feestje, borrel of Netflix avond. De unieke mix van noten in combinatie met heerlijke kruiden is een regelrechte hit. 

Genieten tijdens de borrel met gekarameliseerde noten van noten.nl

Voor deze jongens moet je oppassen! Gekarameliseerde cashewnoten zijn zo lekker, dat we durven te beloven dat je ze niet kunt laten liggen zodra je er eenmaal één gesnoept hebt. Ze zijn heerlijk tijdens een feestje of bij een avondje op de bank. Gesuikerde cashewnoten, voorzien van een gekaramelliseerd laagje. Dit is knapperig, zoet en vooral extreem lekker. Een leuke zoete twist aan je borrel. De gekarameliseerde cashewnoten die je bij noten.nl komt zijn nergens anders zo lekker!18

Cashewnoten gebrand ongezouten als smaakvolle toevoeging aan jouw borrelplank

De populairste jongen van de klas, onze vers gebrande, ongezouten cashewnoten. Cashewnoten online kopen doe je voordelig en gemakkelijk bij noten.nl. Deze overheerlijke gebrande maar ongezouten cashewnoten branden we vers en verpakken we pas wanneer ze besteld zijn. Hierdoor kunnen we garanderen dat jij échte verse cashewnoten ontvangt en dat proef je! Onze cashewnoten groeien in India, waar bij uitstek het ideale klimaat is voor cashewnoten. Deze knapperige cashewnoten met een heerlijk romige smaak zullen de smaakmaker van jouw borrelplank zijn. 

Maak je borrelmoment voedzaam met de Gemengde noten gebrand ongezouten

Gebrande cashewnoten, gebrande amandelen en gebrande pecannoten. Soms kan iets simpels zó lekker zijn! Door deze variatie aan noten te nuttigen tijdens de borrel, geniet je van alle voedingsvoordelen die de verschillende noten soorten bevatten. Alle drie de noten soorten zijn met zorg geselecteerd, waardoor je alleen topkwaliteit noten zult ontvangen.  Deze notenmix is ongezouten, maar houdt je niet zo van flauwe noten, dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om ze met een snufje zout te kopen. 

Studentenhaver met rauwe noten: een fruitige toevoeging aan je borrel!

Een all-time favorite: de studentenhaver met rauwe noten. De naam studentenhaver heeft zijn oorsprong in de 17e eeuw. Het verhaal gaat dat studenten in die tijd vaak een mix van noten en rozijnen aten om hun hersenen te voeden en hun concentratie te bevorderen tijdens de lange studie-uren. Noten worden gezien als voedzaam voedsel dat bijdraagt aan een goede hersenfunctie. De studentenhaver past eigenlijk bij ieder moment van de dag. Mix het door je ontbijt yoghurt, strooi het over je salade tijdens de lunch óf voeg hem toe aan je borrelplank. De zoete smaak van rozijnen in combinatie met de knapperige noten is zo lekker! 

Delen