Wat zet je op tafel tijdens een voetbalwedstrijd, onze tips!

Wat zet je op tafel tijdens een voetbalwedstrijd, onze tips!

Samen met je familie of vriendengroep naar een voetbalwedstrijd kijken. Daar hoort natuurlijk een verfrissend drankje en een lekkere snack bij. Heb je inspiratie nodig voor een gezellige snack die jullie voetbalavond nóg gezelliger maakt? Met onze tips helpen wij je graag met deze keuze, zodat jij kunt genieten van een borrel én hopelijk een mooie wedstrijd. Bij noten.nl hebben we een uitgebreid assortiment met zowel zoete als hartige lekkernijen. Scoor met onze tips punten bij je gasten en maak er een gezellige avond van!

Tip 1: knapperige notenmixen

Een goede borrel smaakt natuurlijk nog lekkerder met een heerlijke knapperige notenmix. Bij ons heb je de keuze uit 24 unieke notenmixen. De ene notenmix is nog lekkerder dan de andere, maar allemaal zijn ze gemaakt van A-kwaliteit noten. Nieuw in ons assortiment is de Tex Mex Mix, een combinatie van noten, kruiden en knapperige zoutjes in één notenmix. Wist je dat we ook onze eigen notenmix hebben? Onze noten.nl mix bestaat uit; Real USA Rookamandelen, Macadamianoten, gebrande en gezouten cashewnoten en de grootste Amerikaanse pinda’s.

Tip 2: pittige bites voor extra pit

Hou je wel van een beetje pit? Probeer dan eens onze pittige notenmix. Deze notenmix van verschillende vers gebrande noten is gekruid met licht-pittige Indonesische kruiden. Mocht de wedstrijd nog niet genoeg spanning geven, dan zorgt dit in ieder geval voor wat extra pit op de avond!

Tip 3: borrelnoten met een oranje tint

Wat is er lekkerder dan een drankje in de ene hand en de andere hand vol met knapperige borrelnoten? Je vind ze bij ons in allerlei soorten met verschillende smaken, kleuren en groottes. Wat onze borrelnoten zo uniek maakt is dat ze ambachtelijk bereidt zijn. Ben je wel gek op snacks maar niet zo fan van borrelnoten? Probeer dan eens één van onze andere zoute snacks!

Tip 4: EK-borrelbox

Om het je nog gemakkelijker te maken, hebben we speciaal de EK-borrelbox samengesteld. Deze borrelbox bestaat uit een variatie van zoete en hartige lekkernijen en allemaal in de gezelligste oranjetinten natuurlijk. Denk aan notenmixen, chocolade, cashewnoten BBQ en andere lekkernijen die je direct op tafel uit kunt stallen.

Een voetbalavond is een perfect moment om samen te komen met je naasten en te genieten van een mooie wedstrijd. Maak deze gezellige avond compleet met de lekkerste borrelhapjes, zodat de drankjes nog beter smaken. Met ons uitgebreide assortiment, zit er voor je hele gezelschap gegarandeerd wat lekkers tussen. Ontdek ons diverse aanbod en geniet van een heerlijke avond!

Delen